Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΛΙ;

Δεν μπορούν να κάνουν τις υποσχέσεις τους πραγματικότητα και σκέφτονται για να φτιάξουν ένα οδικό άξονα αντάξιο της κίνησης στο νησί να βάλουν διόδια..
Τελικά είναι για κλάματα από τον μικρότερο ως και τον μεγαλύτερο εκλεγμένο μας. Δείτε τς υποσχέσεις τους προεκλογικά και θα καταλάβετε σε τι κράτος ζούμε. 

Άντε πρώτα να κάνετε τις διαγραμμίσεις...για του χρόνου θα είναι και μετά βάλετε διόδια!!
Σαδεντρέπονται!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ντρέπονται ΟΛΟΙ οι ΧΑΝΙΩΤΕΣ πολιτικοί μας γιατί αν σκεφτούμε τα τελευταία 30 χρόνια στην ουσία τίποτα δεν πρόσφεραν στον τόπο τους. Μόνο ότι εξυπηρετούσε το προσωπικό τους συμφέρον, βέβαια με τη στήριξη των αχυρανθρώπων τους σε κάθε επαρχία. Που και αυτοί στη συνέχεια κάπου αποσκοπούσαν...διορισμοί στους Δήμους,Αγροτικοί συνεταιρισμοί, Δημοτικές επιχειρήσεις, ΟΛΑ ΦΑΛΙΡΙΣΜΈΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, Δημόσιο,και στήριξη οποιασδήποτε παρανομίας με ανοχή και κλειστά δήθεν μάτια....Ο δρόμος ΧΑΝΙΑ-ΚΑΣΤΕΛΙ έγινε αφού φαγώθηκαν τρείς φορές τα λεφτά με καθυστέρηση 15 ετών!!!!! Και τι δρόμος ...γύρος του θανάτου...Είναι λυπηρό που ακόμα τους λέμε καλημέρα....Αλήθεια έχετε δει έργα που έχουν γίνει σε άλλα μέρη της Ελλάδας??? Εκεί που πραγματικά οι πολιτικοί αγαπούσαν τον μέρος τους και παραμέρισαν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και το προσωπικό τους συμφέρον??? Κατά τα άλλα βοήθησαν τον νομό μας..........Μόνο για λίγο να σκεφτούμε τι πρόσφεραν και αγνοώντας τους ας κοιτάξουμε εμείς ενωμένοι τι μπορούμε να κάνουμε για ένα καλύτερο μέλλον στο Νομό μας. Δεν έχουμε πλέον ανάγκη κανέναν τους...Απο εμάς εξαρτάτε και απο το ΑΝ είναι ΞΥΠΝΙΟΣ ο Δήμαρχος να περάσει "σωστά αιτιολογημένα" προγράμματα αναβάθμισης περιοχών, δρόμους κ.λ.π. με σωστές απαιτήσεις μέσω των ΕΣΠΑ. Τα ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ο Νομός μας...