Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

Επειδή ορισμένα σχόλια πρέπει να δημοσιεύονται- είναι άλλωστε αρχή το μπλοκ- στο ευαίσθητο θέμα των αδειών σέρφινγκ στο Ελαφονήσι (ΕΔΩ η πρώτη ανάρτηση) γράφτηκε επώνυμα, το ακόλουθο σχόλιο!!  
Κύριοι μήπως κτυπάτε το σαμάρι για να πονέσει ο γάιδαρος?
Ουδέποτε ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου έδωσε άδεια για serfing στην ευαίσθητη περιοχή της Ελαφονήσου, όπως σας αναφέραμε και σε τηλεφωνική επικοινωνία.
Η διαχείριση του αιγιαλού αφορά την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία, οι οποίες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί από τον Δήμο.
Οπότε για οποιαδήποτε αδράνεια των υπηρεσιών δεν ευθύνεται ούτε ο Δερμιτζάκης, ούτε ο Νταουντάκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θελω να σε φιλησω χιλιες αφορμες θα βρω....το μονο που απασχολουσε παντα τον Δερμιτζακη , ηταν να εξυπηρετει τα συμφεροντα του καναλαρχη και τα συνορα με τα ασφαλιστικα μετρα εναντιον στον Δημο μας.
Πολλα πραγματα πρεπει να αλλαξουν στο Λαφονησι , απο τα σημαντικα που θα καθορισουν την βιωσημοτητα αυτου του φυσικου πλουτου ....μεχρι τα πιο ασημαντα , οπως να σταματησει επιτελους υπαλληλος της Μονομετοχικης Κισαμου ναχρησιμοποιει το αυτοκινητο της ΑΕ , αγροτικο MAZDA , σαν ταξι για να μεταφερει την μαμα του και κτηνοτροφικο για να μεταφερει της ζωοτροφες για τα ζωα του.....ολη η περιοχη περιμενει να δει ποιος θα ειναι ο Προεδρος της ΑΕ γιατι απο εκει θα φανερωθουν οι προθεσεις του νεου Δημαρχου μας .
Ιακωβος Σπερελακης απο το ανυποτακτο Κουνενι Κισαμου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δερμιτζάκη,

Εκτιμούμε ότι ασχοληθήκατε και απαντήσατε στις καταγγελίες μας έστω και τόσο ανώδυνα...
Να σας αναφέρω λοιπόν ότι μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας εμείς επικοινωνήσαμε με την Κτηματική Υπηρεσία Χανίων και συγκεκριμένα με τον Προϊστάμενο κ. Μαρινάκη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τηλεφωνικά ότι ουδέποτε έγινε καταγγελία από το Δήμο σας στο διάστημα μεταξύ 25 Ιουλίου με 1 Αυγούστου, που εμείς είχαμε ανακινήσει το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και στο ΥΠΕΚΑ στην Αθήνα. Αν όπως ισχυρίζεστε το έχετε κάνει σας προκαλούμε να κοινοποιήσετε το έγγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου, ως δημόσιο έγγραφο, που το αποδεικνύει. Επειδή δύο αλήθειες δεν υπάρχουν είναι το ελάχιστο το οποίο οφείλετε να κάνετε ως απερχόμενος Δήμαρχος ενός τιμημένου Δήμου.

Ομάδα ευαισθητοποιημένων για το Ελαφονήσι παραθεριστών και κατοίκων