Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΥΟ ΝΕΟΙ

Μαύρη μέρα πάλι σήμερα για την Κίσαμο...δυο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους επειδή αψήφισαν την απαγορευτική σημαία του Ναυαγοσώστη και πνίγηκαν στην πιο πολυσύχναστη παραλία της πόλης, το Μαύρο Μώλος. Δυο Αυστραλοί παρασύρθηκαν από τα κύματα και πνίγηκαν παρά τις παράτολμες προσπάθειες νεαρών Καστελλιανών που έπεσαν στην φουρτουνιασμένη θάλασσα για να τους σώσουν.

Βέβαια το τραγικό για άλλη μια φορά που δείχνει παγκοσμίως το χάλι μας σαν χώρα, είναι ότι δεν υπήρχε οδηγός στο ντόπιο ασθενοφόρο για να μεταφέρει τους νεαρούς στο Κέντρο Υγείας και περίμεναν ώσπου να έλθει ασθενοφόρο από τα Χανιά. Να το χαίρεστε κύριοι το Κέντρο Υγείας μας και κρίμα που δεν του βάζετε ένα δυναμίτη και να το εξαφανίσετε.
Το ασθενοφόρο μας... είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου....
Άντε κλείστε το Κ.Υ τι το έχετε ανοικτό ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: