Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ;

 Αυτό κι αν είναι ερώτημα.... 
Θέλω να πιστεύω ότι αυτά που βλέπω στις φώτο είναι κουτσουλιές μεγάλου πτηνού..πολύ μεγαλύτερου από σπουργίτη, αλλιώς είμαστε για ..φτύσιμο!!!
Και εντάξει λέμε ότι δεν πάει από εκεί...δεν πάει όμως ούτε και από τον ανισόπεδο του Κουρφαλώνα και πάει μόνο από τον κόμβο του Καστελλιού; Κάτι δεν πάει καλά εδώ!!! Και ποιος μπορεί να ωφεληθεί από αυτό άραγε; Γιατί κάποιοι δεν θέλουν να περνούν οι τουρίστες από τον Δραπανιά;  Μυστήριο!!
Πιστεύω να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας αντιδημάρχου (γυναίκα θα είναι) και υπεύθυνη για τα τουριστικά, η καλή σήμανση του πιο τουριστικού δήμου της Κρήτης. Πιστεύω, η Σταυρούλα, να καταφέρει να βάλει μια τάξη σ΄αυτό το άναρχο χάλι που επικρατεί στους δρόμους μας, με τις χιλιάδες ταμπέλες που μόνο γέλιο και τρακαρίσματα προκαλούν στους χιλιάδες επισκέπτες μας. Αν δεν κατευθύνουμε σωστά τον επισκέπτη μας τι τον χρειαζόμαστε τον τουρισμό άραγε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στην αντιδήμαρχο.
Ελπίζω να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις φθαρμένες, πυροβολημένες και βαμμένες πινακίδες του Δήμου μας, φαινόμενο που το συναντάς πανελλαδικά ΜΟΝΟ στην Αττική και στην Κρήτη!!!!!!!!!!!!!