Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ....ΕΠΙΛΑΧΩΝ!!!

Η πρόσκληση με το ν.3852/2010 «νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης, πρόγραμμα Καλλικράτης», δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ημερομηνία για την πραγματοποίηση της ορκωμοσίας των δημοτικών αρχών, πλην όμως αυτή πρέπει να γίνει πριν από την ημέρα της εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων των νέων αρχών, δηλαδή πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει ο εκλεγείς δήμαρχος (άρθρο 52, παρ. 2 του ν.3852/2010). Επειδή ο νόμος ορίζει ότι όποιος από τους εκλεγέντες δεν αποποιηθεί την εκλογή του, τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη της δημοτικής περιόδου, δηλαδή μέχρι την 21η Αυγούστου 2014, θεωρείται ότι την έχει αποδεχθεί (άρθρο 53, παρ. 1), κρίνεται σκόπιμο η ορκωμοσία να μην προγραμματισθεί πριν την ημερομηνία αυτή.


Μια αποποίηση της εκλογής δημοτικού συμβούλου, είχαμε χθες από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα την θέση του να καταλαμβάνει ο 1ος αναπληρωματικός, που κατά τα φαινόμενα και αυτός θα παραιτηθεί και στην θέση του θα μπει ο επόμενος. 
Τα είχαμε γράψει πριν από μήνα αυτά ότι θα συμβούν και πέσαμε μέσα....Κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος του επόμενου, είναι ο Γιάννης Σκουλάκης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: