Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν ήταν αποτυχημένος, αλλά δεν ήταν όπως και οι προηγούμενοι....δυστυχώς το τόλμημα δεν είχε τ΄ αποτελέσματα που θα περίμεναν οι διοργανωτές και παρ΄όλη την προσπάθεια από τους ανθρώπους της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.
Η οικονομική κρίση, το ενοίκιο των μικρομάγαζων, η απουσία της Κισαμίτικης ελίτ από την έκθεση, η λάθος εποχή όπως άκουσα, όλα αυτά μαζί συνέβαλαν να μην γίνει ο 7ος Κισαμίτικος Αύγουστος το γεγονός του φετινού καλοκαιριού!
Γεγονός είναι ότι πάντα θα είναι ανάμεσα στις επιλογές των ανθρώπων της επαρχίας μας αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια αλλαγή για να μπορέσει ο εκθέτης αλλά και ο αγοραστής να δει, να αγοράσει, να προωθήσει, τα δικά μας προϊόντα και όχι ποντικοπαγίδες, ανεμιστήρες και ξαπλωτούρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών!!! 
Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της κοινωφελούς που μόχθησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και ελπίζουμε του χρόνου να δούμε κάτι διαφορετικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: