Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συγγενείς και φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση του βιβλίου μου ‘Ακολουθώντας τα αποτυπώματα της ελιάς’ στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης το Σάββατο 23/8/2014.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το Δήμο Πλατανιά, την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων για την οργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου, το δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, το φιλόλογο-τέως λυκειάρχη Μανώλη Μαλαθράκη και τον περιβαλλοντολόγο-επιστημονικό συνεργάτη της ΟΑΚ Λουκά Ανδριανό για την τιμή που μου έκαναν να παρουσιάσουν το βιβλίο, τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Απόστολο Κουγιτάκη και τον ψυχολόγο-ηθοποιό και παιδικό μου φίλο Νίκο Τριποδάκη που με ευχαρίστηση δέχτηκαν να διαβάσουν στίχους και γνωμικά για την ελιά, την φιλόλογο και υπεύθυνη του Μουσείου Ελιάς στις Βούβες Κατερίνα Καραπατάκη που συντόνισε την παρουσίαση και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης που μας φιλοξένησε στο σύγχρονο, όμορφο και πάντα φιλόξενο αυτό χώρο.
Κ. Σ. Χαρτζουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: