Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΤΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ.

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά αναβίωση πατητού των σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πατητήρι του Συλλόγου στα Κουτουφιανά Γραμβούσας ενώ θα παρευρεθούν και μαθητές από την περιοχή για να δουν και να μάθουν τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής του κρασιού. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας προσκαλούμε να έρθετε, να συμμετέχετε, να βοηθήσετε και γιατί όχι να πατήσετε σταφύλια μαζί μας και να ζήσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία.
Πατητό Σταφυλιών στα Κουτουφιανά Γραμβούσας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας από τις 10:00 το πρωί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: