Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΡΟ-ΝΕΡΑΚΙ

Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θοδωρής Σταθάκης συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χανίων κα. Νίκη Αποστολάκη, το Γενικό/Τεχνικό Διευθυντή κ. Κώστα Στεργιάννη και υπηρεσιακά στελέχη, προσπαθώντας να πάρει λίγη τεχνογνωσία από την έμπειρη υπηρεσία των Χανίων.
Μάλιστα έλαβε την διαβεβαίωση οτι θα υπάρξει συνεργασία  σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο! από την μεριά του ο Δήμαρχος Κισάμου τόνισε ότι βασική προτεραιότητα του αποτελεί τόσο η διασφάλιση της ποιότητας του νερού και η εξασφάλιση της επάρκειας για όλους τους δημότες της Κισάμου όσο και η βελτίωση της λειτουργίας των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Μέγα θέμα που εξακολουθεί να υπάρχει στην πόλη αλλά και σε μερικά χωριά η ύδρευση που γίνεται ακόμα με σωλήνες αμιάντου και σιδηροσωλήνες του 1950! Μια καλή περίπτωση αντικατάσταση των παλιών αγωγών ύδρευσης είναι τώρα που ο βιολογικός περνά από την πόλη, αλλά και εκεί τα προβλήματα είναι πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: