Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015
Σας ενημερώνουμε ότι αιτήσεις νέων εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κισάμου θα υποβάλλονται στο Δήμο Κισάμου από Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι εγγραφές αφορούν τους Βρεφονηπιακούς Πλατάνου και Γραμβούσας στους οποίους υπάρχουν κενές θέσεις. Δικαίωμα αίτησης έχουν τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τα δυόμισι (2,5) χρόνια τους έως 31 Δεκεμβρίου 2013, προηγούνται όμως αυτά που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη τους μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013. 
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. Βεβαίωση εργασίας γονέων
3. Ατομικό δελτίο υγείας (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο)
4. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας
Τα έντυπα της αίτησης εγγραφής και του ατομικού Δελτίου Υγείας, θα παραλαμβάνονται από το Δήμο Κισάμου.
Πληροφορίες στο τηλ. 28223-40222 κα Μαρακάκη Βίκυ και ώρες 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: