Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΟΔΗΓΙΑ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Προς τα μέλη μας παραλήπτες και ελεύθερο προς διακίνηση.
Αγαπητοί,
Το Σωματείο σας, Ένωση Καταναλωτών του Ν 2251/94 του Υπουργείο Ανάπτυξης με Αριθμό Μητρώου -2-, ενεργούμε και παρέχουμε απεριόριστα την υποστήριξή σας και του Δικηγόρου σας, με συμμετοχή μας και στην διαδικασία Συλλογικής Αρνητικής Αναγνωριστικής Αγωγής για την απόκρουση των τραπεζικών απαιτήσεων με καταχρηστικούς όρους βάσει των αποφάσεων του Α.Π. και με τις προβλέψεις της Ζ1 798/25.06.2008 Κανονιστικής Απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης ΦΕΚ 1353Β/2008.
Προϋπόθεση είναι, ο Δικηγόρος σας, να μας έχει γνωρίσει το δικόγραφο από πριν και τα στοιχεία του, ώστε να μπορούμε.....
.... να εκδώσουμε την σχετική εξουσιοδότηση του Σωματείου μας, για την παράστασή του στην διεξαγωγή της δίκης.
Εξήγηση: Σε κάθε Συλλογική Αγωγή του Ν. 2251/94, με το πλεονέκτημα της εντός 5μήνου εκδίκασης, η Ένωση Καταναλωτών που συμμετέχει, έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση από τον Νόμο και έναντι του Δ.Σ., να γνωρίζει τα στοιχεία του δικηγόρου σας, που ταυτόχρονα παρίσταται και είναι δικηγόρος και του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ στο ίδιο δικόγραφο και στην ίδια δίκη, και το κείμενο του δικογράφου και εκ του ότι η τυχόν αποτυχία, παράγει δικαίωμα του προμηθευτή να ζητήσει ηθική βλάβη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της συνενάγουσας Ένωσης Καταναλωτών και όχι από εσάς.
Κατ επέκταση κάθε πρόταση που σας έχει γίνει η σας γίνεται για Συλλογική Αγωγή, με την υποστήριξη δηλαδή του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ή άλλης Ένωσης Καταναλωτών, ως ενάγουσα μαζί με εσάς τον προμηθευτή, πρέπει, αν δεν σας το γνωστοποιεί ο Δικηγόρος σας, να του τα υπενθυμίζετε εσείς τα ανωτέρω - προϋποθέσεις.
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παράσχει, εξουσιοδότηση εν λευκώ χωρίς να έχει αντίγραφο του δικογράφου και τα στοιχεία για την εξουσιοδότηση του κοινού μας δικηγόρου.
Αυτά τα γνωρίζουν όλοι οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ανεξαιρέτως, με οποιονδήποτε και αν συνεργαστείτε.
Σε όποιον αναθέσατε η σας πρότεινε Συλλογική Αγωγή να του υπενθυμίσετε τα ανωτέρω. Μην πιέζεστε από υποσχέσεις ή προτάσεις που στερούνται τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
Γιάννης Αννουσάκης
ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και
Αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: