Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....

Σήμερα, Πέμπτη, στις 22.00, στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, «Επί της Ουσίας» καλεσμένοι δυο Κισαμίτες!
Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Χανίων Αρτέμης Κουτσαυτάκης μιλά, για πρώτη φορά δημόσια, για την εντελώς απρόσμενη -και κατά τον ίδιο παράνομη- απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Απρίλιο του 2014, με την οποία κρίθηκε δυσμενώς και αποστρατεύτηκε, παρά το γεγονός ότι, κατά γενική ομολογία, είχε ένα εξαιρετικό βιογραφικό και πολλές σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Και ο Αντώνης Σχετάκης συζητά, για πρώτη φορά δημόσια, για όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν με την επιλογή του, μετά από διαγωνισμό, και τη μετέπειτα (μόλις λίγες ημέρες αργότερα) αποπομπή του από την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων, εξαιτίας... αντιδράσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: