Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ....

Διαβάζω στο διαδίκτυο.....Θέματα τουριστικής προβολής και αξιοποίησης των πολιτισμικών πόρων που διαθέτει ο Δήμος Κισάμου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης, στο πλαίσιο των εργασιών της διεθνούς Συνάντησης 2014 των Εθνικών Χειριστών του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», η έναρξη της οποίας έλαβε χώρα την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων.
...μήπως είναι καιρός πλέον να κάνει ένα βήμα μπρος ο δήμος και να νοικιάσει αυτά που μπορεί, ώστε να σταματήσουν πρώτον οι κατηγορίες από τους καθ εκάστη αντιπάλους αλλά και να δει και λίγο χρήμα ο δήμος μας; Οι δικαιολογίες ότι δουλεύουν κάποιοι εκεί, είναι για τα μάτια του κόσμου... όλοι ξέρουμε ποιοι δουλεύουν και πως, εξάλλου θα ήταν και ένας καλός όρος στα ενοικιαστήρια να δουλεύουν μόνο ντόπιοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: