Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΓΗΠΕΔΟ .....ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΟΥ....

Την προπερασμένη βδομάδα πήγαμε στο Μάλεμε, μετά στην Κίσαμο, την προηγούμενη ξανά στο Μάλεμε και τώρα στην Κίσαμο..δηλαδή τα παιχνίδια του Κισαμικού είναι  εκτός - εντός και εναλλάξ!
Θα μου πείτε ποιος το αποφασίζει αυτό και γιατί γίνεται; Σίγουρα δεν το αποφασίζουν οι διοικούντες την ομάδα μιας και για να πάμε στο Μάλεμε πληρώνουν και παρακαλούν....
Τελικά που θα παίζει η ομάδα μας;  Έλα σου ντε;
- Αν η ομάδα αποφασίσει να παίζει εδώ τα παιχνίδια της, θα πρέπει να βρεθεί και το κατάλληλο γήπεδο...ή να φτιαχτεί το υπάρχων....όμως επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι γήπεδο κατάλληλο δεν υπάρχει στην Κίσαμο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, αποφασίζουν μην μπορώντας να κάνουν και αλλιώς, προς τέρψει των καρεκλοκένταυρων φυσικά, που τόσες υποσχέσεις είχαν δώσει για επισκευή και νομιμοποίηση του δημοτικού σταδίου, να μεταναστεύσουν για το Μάλεμε, κι αν δεν μας θέλουν εκεί να παίζουμε στο ..έκτρωμα!!!
Μύλος η υπόθεση, οπότε μια από τα ίδια... και λύση καμιά στον ορίζοντα!
Το θέμα βέβαια είναι ως πότε θα κοροιδεύονται αυτοί που σπαταλούν χρήμα, ώρες και θέλουν να δουν την Κίσαμο να ακούγεται και λίγο παραπέρα, αλλά και πως θα υπάρξει η συνεχή πίεση στου ιθύνοντες για να καταλάβουν πλέον ότι δεν είμαστε μόνο για ρουσφετοδρομάκια και κοτετσοκαταστάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: