Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου ο Δημιουργικός και εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.
Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι: 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. Νικολακάκη Αικατερίνη του Ιωάννη  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Σκορδυλάκης Γεώργιος του Βασιλείου  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. Κομπογεννητάκη Ροδάνθη του Σπυρίδωνος  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. Λουπασάκης Χρύσανθος του Κωνσταντίνου  ΤΑΜΙΑΣ
5. Τριανταφυλλάκη Γεωργιακάκη Λένα του Γεωργίου  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
6. Κομπογεννητάκης Κωνσταντίνος του Ευστρατίου  Α' ΜΕΛΟΣ
7. Μαραθάκη Κυριακή του Εμμανουήλ   Β' ΜΕΛΟΣ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Λουπασάκης Εμμανουήλ του Αγγελου
2. Τσατσαρωνάκης Παντελής του Αντωνίου
3. Σκορδυλάκης Βαρδής του Βασιλείου
Το νέο Δ.Σ και Ε.Ε του συλλόγου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές ευχαριστεί τα μέλη του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Επίσης ευχαριστεί την Εφορευτική επιτροπή (Μανουσάκης Αδάμ,
Μαραθάκη Γεωργία και Σκορδυλάκη Αικατερίνη) για την συνεργασία και την συμβολή της στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Τέλος ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ και την Ε.Ε του συλλόγου για το έργο και τις προσπάθειες τα δυο χρόνια της θητείας του.  Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο να είμαστε άξιοι συνεχιστές στο έργο τους.
Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο και
η Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: