Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ-ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ 1-1

Άλλοι δυο πεταμένοι βαθμοί άδικα. Η ομάδα δεν παίζει μπάλα και φυσικά σε μια κατ΄εξοχήν ποδοσφαιρόμερα, δίχως αέρα δίχως βροχή....οι δικαιολογίες περιττεύουν!!! Κρίμα γιατί αυτά τα παιχνίδια αν τα κερδίζεις παίρνεις δύναμη για την συνέχεια. Πάντως πολύ μουρμούρα και μέσα και έξω!
Και το φιλμ του αγώνα από την επίσημη σελίδα του Κισαμικού!
Σε εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε η ομάδα μας από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με σκορ 1-1, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 15’ με τον Μπάτσι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κεφαλιά του Γεωργαντζιά σε εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου. Παρά την υπεροχή του Κισσαμικού, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Λαζαρίδης με σπουδαία επέμβαση αρνήθηκε και δεύτερη παραβίαση της εστίας του από τον Μπάτσι (40').
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (55’) με προβολή του Πέντσα, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ιδανική σέντρα του Τσικουδάκη. Στο 75’, σε μία από τις λιγοστές αξιόλογες φάσεις του β’ μέρους, ο Κόλλιας απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Κιπτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: