Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

40 ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

40 νέα "μαγαζιά" θα ανοίξουν την επόμενη σεζόν στον δήμο Κισάμου.. εφ΄ όσον (κομματάκι δύσκολο το βλέπω) η περιφέρεια εγκρίνει και αυτή τις 40 θέσεις που πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο για το υπαίθριο εμπόριο!!!
Δεν ξέρω βέβαια τι λέει ο Νέος εμπορικός σύλλογος για αυτό, αλλά μάλλον είναι πολλές , εκτός κι αν είναι...ταγμένες  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με την ιδιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι κάθε αγρότης μπροστά απο ιδιοκτησία του (οικία,αγρόκτημα) μπορεί να πουλάει προιόντα του αρκεί να είναι τυποποιημένα ,πιστοποιημένα, να τα έχει δηλώσει στη φορολογική του δήλωση και να έχει κάνει έναρξη στην εφορία .Όσο για της περιβόητες 40 άδειες οι δημότες της Κισάμου πρέπει να γνωρίζουν ότι με 200 ευρώ ο κάθε πολίτης της Ελληνικής επικράτειας με προτεραιότητα Ρομά, πολύτεκνοι,ανάπηροι και διάφορες άλλες κατηγορίες κατά 54% δηλαδή της 22 από της 40 και μπορούν να πουλούν από καφέδες, σάντουιτσ ,ρούχα κ.α αρκεί να τηρούν την νομιμότητα. Με λίγα λόγια με 200 Ευρώ 40 νέες επιχειρήσεις ανά 150 μέτρα στους οδικούς άξονες από Καλουδιανά έως Ελαφονήσι και απο την πρωτεύουσα του δήμου έως το Μπάλο και τα Φαλάσαρνα . ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΤΙΣ ΚΙΣΆΜΟΥ ΜΕΤΆ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ? ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ . Με εκτίμηση Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης .