Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ

Επί της ουσίας ......όλοι οι κόμβοι στην Κίσαμο, από το Κολυμβάρι και μετά είναι λίαν επικίνδυνοι .... όποιος λοιπόν δεν θέλει να δει αυτά τα εκτρώματα να διορθώνονται είναι .... επικίνδυνος για όλους μας!! Απορώ βέβαια που κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να αντιμάχονται πάνω από την ασφάλεια μας !! Αν σας αρέσουν οι κόμβοι σε Νοπήγεια.. Δραπανιά... Κωρφαλώνα ας το δηλώσετε επίσημα, ώστε να ξέρουμε και ποιους θα βρούμε μετά!!! Είναι ντροπή η Κίσαμος να είναι πάντα τελευταία όχι σε διεκδικήσεις..σε αυτές είμαστε πρώτοι, αλλά σε υλοποίηση έργων. Έργων που αφορούν την ασφάλεια μας και συνάμα είναι και ανταποδοτικά (τέλη κυκλοφορίας).
Τον Κισαμίτη (κανονικά) δεν τον ενδιαφέρει ποιος κατέθεσε την πρόταση ή ποιανού ήταν η πρωταρχική ιδέα ...θέλει όμως να δει τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις να υλοποιούνται. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν πάνω σε ένα θέμα που δυστυχώς πληγώνει και θα συνεχίσει να πληγώνει οικογένειες, όσο οι καρεκλοκένταυροι αδιαφορούν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: