Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μερικοί από αυτούς που αγωνίστηκαν ειλικρινά δίχως σκοπιμότητες να ξαναγυρίσει ο Ειρηναίος στην μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου!!!
Σαν σύνθημα είχαν το "ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" 
Από δεξιά όρθιοι: Κακαουνάκης Ιωάννης- Πυροβολάκης Γιώργος- Μαρακάκης Εμμανουήλ- Παπά Βαγγελης Σφακιανάκης- Πατερομιχελάκης Νικόλαος- ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κισάμου - Σημαντηράκης Εμμανουήλ- Σεβασμιότατος Ειρηναίος Γαλανάκης- Γαλανάκης Πέτρος- Μυλωνάκης Αντώνης- Ραισάκης Εμμανουήλ- Νταντινάκης Γεώργιος- Ραισάκης Γεώργιος- Πατεράκης Νικόλαος.
Καθιστοί από αριστερά: Κατζουράκης Νικόλαος- Πλευράκης Χαρίλαος- Κατσικανταράκης Αντώνιος-Λυραντωνάκης Ιωάννης- Γεωργακάκης Εμμανουήλ- Μπαριωτάκης Μιχαήλ-Γεωργακάκης Μιχαήλ...και άγνωστος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: