Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα της Κισάμου και σε συνέχεια της υπ. αρ. 230/2014 ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ελιάς στην περιοχή του Δήμου Κισάμου σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ελιάς Ν. Χανίων.
Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων (αίθουσα τύπου) η υπογραφή του συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κισάμου και της Ομάδας Παραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ελιάς Ν. Χανίων για την εφαρμογή του προαναφερόμενου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: