Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Έτοιμα και σε τσάντες τα τρόφιμα που θα δοθούν χρονιάρες μέρες σε άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του δήμου μας.
Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης επιβλέπει την εκτέλεσης του έργου που γίνεται σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης, και όπως μας εξήγησε, απευθύνεται σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής!

1 σχόλιο:

ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ.
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ