Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ....

Στα πάνω τους, γράφουν τα "Χανιώτικα Νέα", ο δήμαρχος Κισάμου κ. Θοδωρής Σταθάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κ. Κώστας Μπροκολάκης. Κάθε ένας φυσικά στον τομέα του, αλλά θα έβαζα στοίχημα ότι τα πρόσωπα αυτά δεν μπήκαν τυχαία στην σελίδα αυτή, δίπλα -δίπλα, ειδικά τώρα που ο δήμος Κισάμου έκανε ένα παραπάνω βηματάκι από τα συνηθισμένα και ανακοίνωσε την ίδρυση δημοτικού λιμενικού ταμείου στην Κίσαμο. 
Είναι γεγονός βέβαια ότι υπάρχει πολύ οικονομικό στένεμα προς τα λιμενικά ταμεία λόγω κρίσης, αλλά και τα έργα που γίνονται τώρα.... είναι έργα βιτρίνας. Το λιμάνι της Κισάμου έχει μείνει πολύ πίσω από κάθε άποψη και αυτό το βλέπουν τώρα κάποιοι...που ζορίζονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: