Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΙΑ

Μια φωτιά πήρε ένας κάδος έξω από ένα εργοστάσιο στην Κίσαμο και κόντεψαν τα ΜΜΕ να το κάψουν ολάκερο....Πάντως με τα 8 μποφόρ νοτιά που είναι τώρα στα ορεινά μας ο αέρας ας μην διανοηθούν κάποιοι να κάψουν τα ελαιόκλαδα τους ...γιατί θα καούν και οι ίδιοι!!
Όσο για τους βοσκούς ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!
Μάλιστα πριν λίγο εκδόθηκε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων ως και τις 08.00 το βράδυ!
..και προσοχή τα κεφάλια σας ...να μην σας προσγειωθεί κανένα ντεπόζιτο όπως αυτό που έπεσε πριν λίγο στον δρόμο του Αγίου Σπυρίδωνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: