Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Η αλήθεια είναι ότι όταν και άμα (αραιά και που) γίνεται ένα έργο στην Κίσαμο, πάντα υπάρχει μια κακοτεχνία σ΄αυτά. Είναι αποδεδειγμένο, έχει κατάντησε συνήθεια.... το γνωρίζουμε όλοι!!
Τώρα κάποιοι τους φάνηκε παράξενο που μια μερίδα πολιτών ακόμα και εκλεγμένων, όπως ο Μιχάλης Χαιρετάκης, προσπάθησαν να μάθουν γιατί συμβαίνει αυτό και ποιοι είναι αυτοί που τόσο εύκολα παραδίνουν αλλά και παραλαμβάνουν ένα δημόσιο έργο, που όπως και να το κάνουμε έχει πληρωθεί από εμάς (τέλη κυκλοφορίας, φόροι κλπ)!! Έτσι δεν θα έπρεπε να εκπλήσσονται και θα ήταν προτιμότερο να βρίσκεται και αυτοί εκεί!!!
Μπορεί να μην αλλάξουν τίποτα, μεγάλη και η δική μας ευθύνη, αλλά τουλάχιστον ας καταλάβουν όλοι αυτοί που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ότι τα ξέρουμε, τα βλέπουμε τα έργα τους ..τους παρακολουθούμε!!!
Δεν είναι δυνατόν να διαμαρτυρόμαστε μετά από κάθε κακό (θανατηφόρο) γεγονός, ειδικά στους κωλόδρομους της Κρήτης και να μην το προλαβαίνουμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε όλοι για τη χείριστη δουλειά που έκαναν οι μεγαλοεργολάβοι στο βιολογικό και αναφέρομαι στους δρόμους που σκάψανε και τους μπαλώσανε όπως-όπως...
Έναν καλό δρόμο είχαμε, αυτόν που συνδέει τη πόλη με τον Πλάτανο και τον διαλύσανε...

Σα δεν ντρέπονται !!!!