Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Η ανακοίνωση ήταν λιτή..... "12:30μ.μ μαζευόμαστε όλοι να διαμαρτυρηθούμε για την κατασκευή του νέου τάπητα που τοποθετείται στην εθνική οδό ο οποίος όχι μόνο δεν καλύπτει τις ανάγκες για τις οποίες εγκρίθηκε η αντικατάσταση του, αλλά μας θυμίζει...παλιές εποχές έργων...". Όμως προς ατυχία όλων έτυχε εκείνη την ώρα να κάνει την επίσκεψη της στην πόλη η κα. Σαμαρά, οπότε όλα πήγαν στράφι!
Η αλήθεια είναι οτι ο τάπητας είναι για τα "μπάζα" και απ΄ότι λένε οι ειδικοί φταίει ότι δεν καθαρίστηκε καλά από κάτω όταν ξήλωναν την παλιά άσφαλτο....
- Δεν πειράζει όμως ..ας μην τον παραλάβουν για να τον ξαναφτιάξουν!!! Τα αυτοκίνητα κάνουν τραμπάλα σε όλο το μήκος που έχει πέσει ο νέος τάπητας!!! Αντί να τον φτιάξουν τον χάλασαν...
Είπαμε είμαστε άκρη αλλά κάποτε θα πρέπει να σταματήσει το κορόιδεμα αυτό!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα νομίζω δεν είναι ο τάπητας αφού δεν έχει ''τοποθετηθεί'' ακόμα ο τελικός άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε, το θέμα είναι το κομμάτι στο οποίο γίνονται έργα. Γίνονται σε ενα κομμάτι που ο τάπητας ίσως ήταν σε καλύτερη κατάσταση και δεν προχωράει μετά την αερογέφυρα που ο δρόμος μόνο δρόμος δεν είναι. Αν ήταν να φτιάξουν ενα κομμάτι μόνο, ας έφτιαχναν το κομμάτι αερογέφυρα - Καστέλι που είναι σε μαύρο χάλι.

Unknown είπε...

Συμφωνώ κι εγώ ο τελικός τάπητας που άρχισε να μπαίνει τήν Παρασκευή είναι πολύ καλός.Φυσικά ήταν πιό απαραίτητος από Κορφαλώνα και πρός Καστέλι, τουλάχιστον να κάνουν τα μπαλώματα αφού δέ νομίζω να συνεχίσουν πρός τα εκεί.