Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το καρναβάλι
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ  
Για μία ακόμη χρονιά, το Κισσαμίτικο καρναβάλι είναι εδώ! Κόντρα στα απαισιόδοξα μηνύματα των καιρών, εμείς στέλνουμε το δικό μας χαρούμενο και ελπιδοφόρο μήνυμα, και περιμένουμε όλο τον κόσμο στην όμορφη και φιλόξενη περιοχή μας για να ζήσουμε ένα μοναδικό ταξίδι στην φαντασία, στη χαρά και στη ζωντάνια.

Την Κυριακή, στις 22 του Φλεβάρη, η Κίσαμος γιορτάζει και χορεύει στο ρυθμό της αποκριάς, σατιρίζοντας την κρίση και τα προβλήματα της καθημερινότητας και επενδύοντας ταυτόχρονα με κέφι στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…
Με τη νεολαία του τόπου μας σε πρώτο πλάνο, η πόλη μας μεταμορφώνεται. Το ίδιο και οι άνθρωποί της. Χρώματα παντού! Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ξεχύνονται στους δρόμους. Μουσική, γέλια, χοροί, πειράγματα, όλοι μαζί μια παρέα.
Η καρδιά των Χανίων θα χτυπά την Κυριακή των Αποκρεών στην Κίσαμο.
Το κέφι και το μεράκι των Κισαμιτών σας εγγυώνται μια ξεχωριστή γιορτινή Κυριακή της Αποκριάς αλλά και μια υπέροχη και φιλόξενη καθαρά Δευτέρα με πολλά χρώματα και μουσικές.
Γιατί ας μην ξεχνάνε πως η ζωή γίνεται πιο όμορφη όταν την αφήνεις να πλημμυρίσει με χρώματα και μουσικές.
Σας περιμένουμε όλους!
Θοδωρής Σταθάκης
Δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: