Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ

Δεν ξέρω αλλά κάποιοι άρχισαν να βλέπουν φαντάσματα ...αυτό δεν τους κάνει καλό!! Το μπλοκ κλείνει αισίως 7 επτά χρόνια συνεχούς (καθημερινής) ενημέρωσης, και εκτός του ότι είναι πολύ προσωπικό και ενυπόγραφο, συνεχίζει και μια δουλειά άλλων τόσων χρόνων, που ξεκίνησε μέσα από ένα εβδομαδιαίο μονόστηλο στην τοπική εφημερίδα των Νέων Οριζόντων. Άρα καινούργιο δεν είναι.... πολύ δε περισσότερο δεν φτιάχτηκε για να κτυπήσει συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά για να διορθωθούν, όσο μπορούν, όλα αυτά τα καθημερινά που δυστυχώς παραμένουν στάσιμα, αιώνια άλυτα!!!
Φυσικά επικεντρωνόμαστε στους διορισμένους μας, (δημάρχους - βουλευτές) οι οποίοι θα έλεγα ότι ποτέ δεν δυσανασχέτησαν για οτιδήποτε, αντιθέτως θα έλεγα ότι μια κάποια κριτική την ήθελαν, την επιδίωκαν.
Αυτά λοιπόν προς το παρόν ..και όσο αφορά το μπλοκ, μάλλον θα συνεχίσει να γράφει θέματα και να κτυπά τα κακώς κείμενα, αυτά φυσικά που μας αφορούν, αυτά που γίνονται στην γειτονιά μας, αυτά που μας στεναχωρούν, ώσπου να έχει(ω) ... δύναμη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: