Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ- ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-2

Μια νίκη είναι μόνο μακρυά η ομάδα μας, μετά και την αγχωτική σημερινή νίκη της επί της Ραφήνας από την άνοδο στην Football League
Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η ομάδα μας, που επικράτησε με 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά είχε αγχωτικό φινάλε.
Ο Κισαμικός έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα και πριν συμπληρωθεί το 1’ πήρε προβάδισμα με τον Φραγκουλάκη, για να πετύχει το 2-0 στο 3’ ο Κανελλόπουλος. Στο 16’ είχε δοκάρι ο Σουμπασάκης και δύο λεπτά μετά τον… μιμήθηκε για την Τριγλία ο Βατίστας.
Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 28’ με τον Μάντζη, ο οποίος στο 58’ με ατομική προσπάθεια ισοφάρισε σε 2-2.
Λυτρωτής για την ομάδα μας ήταν ο Μπερνιδάκης, που σκόραρε στο 77’ για το τελικό 3-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: