Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Με αφορμή τη προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη, σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου, ο δήμος Κισάμου έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη, θίγοντας ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τους Δήμους όλης της χώρας και το οποίο αφορά την ίδρυση και λειτουργία των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί Δήμοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ως προς την ίδρυση Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, κύρια λόγω της άρνησης της Πολιτείας να προχωρήσει – όπως η ισχύουσα νομοθεσία ορίζει – τις αναγκαίες διαδικασίες για τη μεταβίβαση μέρους ή του συνόλου των αρμοδιοτήτων των κρατικών Λιμενικών Ταμείων στην αρμοδιότητα της Αυτοδιοίκησης, παρά τις σχετικές αποφάσεις που έχουν λάβει οι Δήμοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: