Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ;

Οι πανηγυρισμοί θα αργήσουν να τελειώσουν, αλλά τα ζητούμενα τώρα για την ομάδα μας, τον Κισαμικό, είναι πολλά, μάλιστα τρέχουν και πολύ ρήγορα γρήγορα. Η πρωταθλήτρια είναι από το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν δίχως "σπίτι", μιας και οι απαιτήσεις της δεύτερης σε τάξη κατηγορία είναι πολλές, πολλές που δυστυχώς δεν τις πληρεί το, όπως κατάντησε, δημοτικό στάδιο μας.
Οι υποσχέσεις πάνε και έρχονται και όλοι αντιλαμβανόμαστε οτι αν υπήρχε η θέληση τόσα χρόνια που φωνάζουν οι υπεύθυνοι της ομάδος, όλα θα είχαν λυθεί και δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο τώρα, να αφήνουμε την ομάδα μας να την "χαίρονται" άλλοι. 
Εξάλλου είναι κρίμα και κάνει κακό στην ανάπτυξη μας, αυτό εξάλλου το διαπίστωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο, τόσο πολύς κόσμος να μην είναι εδώ κάθε Κυριακή, αλλά στο Μάλεμε, στα Χανιά, ίσως και παραπέρα. 
Γνωρίζω οτι η περιφέρεια δεν αγοράζει οικόπεδα, αυτό είναι λέει παράπονο κάποιων, όμως αν βρεθεί ο χώρος τότε σίγουρα μπορεί να χρηματοδοτήσει μια προσπάθεια κατασκευής ενός νέου αθλητικού χώρου. Η Κίσαμος είναι πίσω από κάθε άποψη, πολύ δε περισσότερο οι αθλητικές εγκαταστάσεις της, είναι εκτός από παραμελημένες και ..ελάχιστες σε σχέσει με τις επιτυχίες της.
Ζητούμενο λοιπόν η εύρεση χώρου για την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα...
Κανείς ευεργέτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: