Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ

Aκούω και διαβάζω οτι τα αγροτεμάχια ανατολικά της πόλης που είναι και τα μοναδικά διαθέσιμα ως προς την έκταση και τόσο κοντά μας, για την δημιουργία των νέων
αθλητικών εγκαταστάσεων, θα αγοραστούν εφόσον η περιφέρεια Κρήτης δώσει το οκ για να τα χρήματα της κατασκευής. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η συμφωνία έχει γίνει ή έχουν κατα νου οι παράγοντες της πόλης, αλλά την θεωρώ λάθος, θα έλεγα εντελώς λάθος μιας και τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να αξιοποιούνται την στιγμή που τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις και θα.
Τα οικόπεδα πρέπει να αγοραστούν, πάση θυσία, ακόμα και αν δεν πάρουμε την διαβεβαίωση τώρα από την περιφέρεια ή την ΓΓΑ, οτι θα χρηματοδοτήσει ένα νέο αθλητικό χώρο στην δυτική Κίσαμο, που τόσο ανάγκη έχει.
Η αγοραστική τιμή δεν είναι και απαγορευτική και νομίζω οτι στο σημείο που βρίσκονται τα προς αγορά οικόπεδα είναι από τα καλύτερα (θεωρώ δυτικά των θεμελίων του κλειστού στα Γλυκορίζια λίγο καλύτερη τοποθεσία), οπότε ας μην χαθεί άλλη μια ευκαιρία και να ξεκινήσουν την διαδικασία αγοράς των. Ο δήμος ας σκεφτεί εφόσον δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα την ανταλλαγή οικοπέδου, αλλά και αυτοί που αγαπούν την πόλη και τον αθλητισμό ας ξηλωθούμε. 30 χρόνια αυτοκοροιδευόμαστε με υποσχέσεις και κούφια λόγια, το αποτέλεσμα το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά. Καιρός να πάρουμε μπρος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: