Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Συγχαίρω την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας – του ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ - για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και την επάξια άνοδό της ομάδας μας στην Football League. Επιθυμώ να εκφράσω επίσης εκ μέρους σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου τα θερμά συγχαρητήριά μας στη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και όλο το τεχνικό επιτελείο του ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη Football League. Ως Δήμος Κισσάμου, θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για καταξίωση στα “σαλόνια” των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, στηρίζοντας με τις όποιες δυνάμεις μας την ομάδα της πόλης μας!

Ο Δήμαρχος Κισάμου επίσης συγχαίρει μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων της Κισσάμου για τη διάκριση σε διαγωνισμό δημοσιογραφικών δεξιοτήτων.

Με αφορμή τα βραβεία που απέσπασαν το 4ο Νηπιαγωγείο Κισσάμου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου στο πλαίσιο του 1ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων "Λευτέρης Δασκαλάκης", σχολικού έτους 2014-15, για τα σχολεία των Νομών Χανίων –Ρεθύμνου, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του 4ου Νηπιαγωγείου Κισσάμου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στον προαναφερόμενο διαγωνισμό επισημαίνοντας πως «επιτυχίες σαν κι αυτές μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου και καταδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που επιτελείται στις σχολικές μονάδες του δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: