Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με αφορμή την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής δράσης καθαρισμού στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης ανάφερε τα εξής: 

«Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του δήμου μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές, πολίτες και φορείς, που συνεργάστηκαν με το Δήμο μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους: την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγωσωστών Κισάμου, τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την εθελοντική ομάδα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου (Ν.Ε.Σ.Κ.), την εθελοντική ομάδα Δυτών Κισσάμου, την ακαδημία του Κισσαμικού,  το Δημιουργικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Δ.Δ. Φαλελιανών “Το Αντάμωμα”, το Σύλλογο Γυναικών Καλουδιανών, το 4ο νηπιαγωγείο Κισσάμου, το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών, την εθελοντική παρέα 1 Γραμμάριο Δράσης και όλους τους πολίτες που εθελοντικά συνέδραμαν τη δράση καθαρισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μανώλη Ξυπολιτάκη και τον ειδικό σύμβουλο κ. Γαβριήλ Κουρή για τον άψογο συντονισμό και προετοιμασία της δράσης όπως επίσης το στέλεχος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας κ. Β. Μαρακάκη και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που συνέδραμαν την πρωτοβουλία μας καθώς και όλους τους υπαλλήλους της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας για την υποστήριξη τους στην υλοποίηση των καθαρισμών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: