Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ισόπεδος κόμβος Δραπανιά, αν και επίσημα έχει δοθεί στην κυκλοφορία και είναι η μοναδική  εισοδοέξοδο του χωριού και της παραλιακής ζώνης της Μυθήμνης, εν τούτοις παραμένει δίχως φωτισμό, καθιστώντας τον κόμβο λίαν επικίνδυνο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gianni gia pio kombo les ton sumferonton !!!!!!!!!!!!! oso gia ton drapania exei kai eisodo kai eksodo apo oti fainete den exeis perasei pote na deis ti problimata antimetopizei opios mpei sto drapania apo ekei kai poso epikundina einai !!!!!!!!!!!!! alla exete mathei na pazete palamakia se orismenous !!!!!!!!!!!!!ta fota sas enoxloun !!!!!! tin bromia tou upoanapniktou kastelioy tin anexeste !!!! eixa parea to pasxa kai tous efera bolta kai frikaran !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Η μετάφραση έγινε αυτόματα

γιάννη για πιο κόμβο λες τον συμφερόντων !!!!!!!!!!!!! όσο για τον δραπανιά έχει και είσοδο και έξοδο από ότι φαίνεται δεν έχεις περάσει ποτε να δεις τι προβλήματα αντιμετωπίζει οποιος μπει στο δραπανιά από εκεί και ποσο επικίνδυνα είναι !!!!!!!!!!!!! αλλα έχετε μάθει να "παζετε" παλαμάκια σε ορισμένους !!!!!!!!!!!!!τα φώτα σας ενοχλούν !!!!!! την βρωμιά του upoanapniktou καστελλίου την ανέχεστε !!!! είχα παρέα το πάσχα και τους έφερα βόλτα και φρίκαραν !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε αυτό ακριβώς εννοώ πόσο επικίνδυνος είναι....Τώρα τα υπόλοιπα περί Καστελλιου δεν έχουν σημασία...