Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ...

Σε ένα μικρό δρόμο βρέθηκαν 14-15 παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων στα δίκτυα των ομβρίων... Λίγες ήταν πρόχειρες!!!!!, οι περισσότερες ήταν με μαεστρία τοποθετημένες.. είχαν σκάψει δρόμους, πεζοδρόμια γενικώς είχαν εργαστεί για να τις τοποθετήσουν και δεν ήταν κάτι της μιας μέρας...
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο δήμος από δω και πέρα, αλλά νομίζω οτι θα πρέπει να δώσει διορία πλέον σε όσους κατοίκους του συγκεκριμένου δρόμου δεν είναι συνδεδεμένοι στα δίκτυα του βιολογικού...(είναι δρόμος που έχει χρόνια τώρα έτοιμα τα δίκτυα). 
Φυσικά όπως έμαθα τις επόμενες μέρες τα συνεργεία του Δήμου θα ξεκινήσουν να ελέγχουν-καθαρίζουν τα φρεάτια ομβρίων και στους άλλους δρόμους της πόλης, αρχής γενόμενης από την Σκαλίδη.
Αντε να τελειώνουμε με αυτήν την τσαπατσουλιά που χρόνια τώρα την ανέχονται μαγαζιά και πολίτες...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπαμε πολυ αυτον τον τοπο τελικα για αυτο εχει αυτα τα χαλια . Καιρος να δοθει ενα τελος...

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαγγελησ είπε...

ενα ευχαρηστο σε αυτουσ που αγγονηστηκαν βαγγελησ





Περρακης Κώστας, Καλουδιανα είπε...

Να κοιταχτούν στον καθρέπτη όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι που έστελναν τα σκ@τ@ τους στην θάλασσα.
Να βγάλετε τα ονόματα στην φόρα να μάθει ο κόσμος.