Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ

Επειδή κάποιοι ισχυρίζονται οτι ποτέ δεν βγήκαν χρήματα από την Περιφέρεια για την κατασκευή του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου, εξαγγελία μάλιστα που είχε γίνει από τον κ. Αρναουτάκη, εδώ ειναι το έγγραφο της Περιφέρειας από την διαύγεια.

Τώρα οι ιστορικοί του μέλλοντος θα ανακαλύψουν γιατί και πως αυτά τα χρήματα δεν ήλθαν στην Κίσαμο, αλλά και ποιος ο λόγος που ο Περιφερειάρχης μια μέρα πριν την τελική υπογραφή τα πήρε πίσω.... 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό έχω ξαναγράψει, σιγά μήν κάνει εργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής ή καινούργια. Ας τα χάσει τα 350 πενήντα χιλιάρικα το στάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί για δικό της δεν έχει κανένα ούτε στα σκαριά,!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος το φωναζει ότι δεν θελει....μηπως κανει στάδιο? οχι βεβαια ίσως γήπεδο και να δούμε... καλύπτει βέβαια όλους αυτούς που δεν θέλουν το έργο. Συμαχία του δημάρχου με άλλους 2-3 που δεν το θέλουνο καθένας για τους προσωπικούς του λόγους. Ο Δήμαρχος όλους αυτούς τους καλύπτει και μπαίνει μπροστά. Αρε καστέλι μια ζωή στην μιζέρια....