Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Ταύτιση απόψεων δημάρχου κ. Σταθάκη και Σταύρου Θεοδωράκη γράφουν οι εφημερίδες αλλά και η σελίδα του "Ποταμιού"... Εγώ πάντως που τους άκουσα κατάλαβα οτι δεν υπήρξε σε όλα τα θέματα και να η απόδειξη....

Στο επίμαχο θέμα για την υποτιθέμενη εγκατάσταση αποθηκών υγρών καυσίμων στην Κίσαμο...ο Σταύρος στους δημοσιογράφους είπε.... "Πρέπει να βρούμε τι συμφέρει τον τόπο και εκεί θα πρέπει να πάμε πιθανόν σε μερικές μικρές περιοχές που έχουν αντίδραση ή κάποιο φόβο και να τους πείσουμε ότι αυτό είναι αναγκαίο να συμβεί. Δεν είμαστε ο καθένας για τον εαυτό του εδώ πέρα. Είμαστε ο καθένας μαζί με όλους να χτίσουμε ένα καλύτερο τόπο."
Και όταν ο δήμαρχος του έβαλε το ζήτημα του χωροταξικού και την αντίθεση του Δήμου Κισάμου για την δημιουργία ενεργειακού κέντρου και δεξαμενών καυσίμων στην περιοχή μας (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ)  ο κ. Θεοδωράκης είπε "οι εγκαταστάσεις αυτές θα πρέπει να χωροθετούνται εκεί που υπάρχει ανάγκη και συμφωνία όλων των εμπλεκομένων."
Γατόνι...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως κάνετε έτσι μωρε λες και ήρθε ο πλανητάρχης. Το απόλυτο μηδεν, το απόλυτο τίποτα που προσπαθεί να αποκτήσει και πολιτική ταυτότητα. Α, και που 'σαι ποταμάκια... ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τοποςθα γινει καλυτερος με τις δεξαμενες καυσιμων? Μακρια οι δεξαμενες απο την Γραμβουσα καιροςνα τελειωνει αυτο το θεμα, δεν καταλαβαινω γιατι επανερχεται