Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Ανακοίνωση έβγαλε ο Κισσαμικός σχετικά με δημοσίευμα που έλεγε οτι σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στο Γεντί Κουλέ (Ηράκλειο), η οποία λέει:

Σε σχέση με δημοσίευμα αθλητικού ενδιαφέροντος ιστότοπου, η Διοίκηση του Κισσαμικού έχει να αναφέρει τα εξής:
1) Ο Κισσαμικός είναι Χανιώτικη ομάδα.
2) Επιθυμία της Διοίκησης είναι η ομάδα μας να αγωνίζεται σε γήπεδο του Νομού μας και κατά πρώτη προτεραιότητα, στην Κίσαμο. Επειδή, τόσο η πίεση χρόνου, όσο και οι ελλείψεις υποδομών αυτή τη στιγμή, δεν το καθιστούν εφικτό, έχει ήδη ξεκινήσει κύκλος επαφών με σκοπό την επίλυση του προβλήματος αγωνιστικής στέγασης της ομάδας. Οι επαφές αυτές είναι σε εξέλιξη. 
Από τη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί, η Διοίκηση του Κισσαμικού, θεωρεί ότι οποιοδήποτε δημοσίευμα κάνει λόγο για μετακίνηση της ομάδας ώστε να αγωνίζεται εκτός Νομού στο πλαίσιο των "εντός έδρας" αγώνων της, στερείται ουσίας και περιεχομένου. 

- Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του Κισαμικού Αντώνη Ροκάκη 
"Η ομάδα πρέπει κάπου να παίξει. Δεν θα κολλήσουμε σε αυτό το κομμάτι. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να παίξουμε στο νομό μας. Κακά τα ψέματα η έδρα είναι εδώ. Αν δεν βρεθεί λύση και δεν υπάρχει πρόθεση να βοηθηθεί η ομάδα από τους δήμους η ομάδα θα αναζητήσει κάποια άλλη έδρα. Δεν έχουμε μιλήσει με κανένα άνθρωπο του ΟΦΗ. Είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο για τα γήπεδα του νομού Χανίων».

Συμφωνώ και επαυξάνω, υποχρέωση της διοίκησης είναι η ομάδα να παίξει στα Χανιά και αυτό κάνει πολύ καιρό τώρα, αν δεν τα καταφέρει όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης... και αυτά θα τα πούμε μετά. Η Κίσαμος, ας μην είναι το καλό παιδί πάντα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: