Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Αναβολή πήρε η Λαϊκή αγορά που σχεδίαζαν Νέος Εμπορικός σύλλογος και Κοινωφελής
επιχείρηση στου Δήμου μας για μια βδομάδα, μάλιστα δεν γίνεται αναφορά του γιατί γίνεται αυτό. Σ΄αυτό το σημείο θέλω να πιστέψω οτι η αναβολή οφείλεται σε επίλυση τεχνικών θεμάτων και δεν έχει να κάνει με την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες, γιατί αν είναι για αυτό κάνανε λάθος..
Τώρα πλέον χρειάζεται η λαϊκή αγορά στην πόλη μας, μια φτηνή λαϊκή αγορά, μιας και όλοι ξέρουμε οτι τα οικονομικά περιθώρια που έχουν οι φτωχές οικογένειες για τα καθημερινά έξοδα ...κάθε μέρα στενεύουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: