Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ

Αναμφίβολα οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών εγείρουν μια έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία για την τύχη της χώρας μας τόσο σε στενό δημοσιονομικό κι οικονομικό επίπεδο όσο και ευρύτερα σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο κίνδυνος πλέον, για τη χώρα μας να οδηγηθεί σε πολιτική και οικονομική απομόνωση είναι εμφανής και υπαρκτός. Η ανεπιτυχής, καθώς κι η αναποτελεσματική διαπραγμάτευση των προηγούμενων μηνών, μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και σε μια κρίση άνευ προηγουμένου σε όλα τα επίπεδα. Η αναγγελία μάλιστα εκτάκτου δημοψηφίσματος χωρίς ξεκάθαρες επιλογές ΣΕ μια κρίσιμη στιγμή η ανάκληση του μηχανισμού στήριξης των τραπεζών και το κλείσιμο αυτών με ελεγχόμενες αναλήψεις αποτελούν πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη χώρα μας και δημιουργούν φόβο και αγωνία ακόμη και στους πιο ψύχραιμους πολίτες.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική υπονόμευσης του εθνικού συμφέροντος, και δημιουργίας γενικότερης ανασφάλειας με απρόβλεπτες συνέπειες στην αξιοπιστία της χώρας μας.
Σε αυτή την επίμαχη χρονική στιγμή είναι αναγκαίο να πρυτανεύσει η σύνεση κι η σωφροσύνη και να μην επιτραπεί σε καμία περίπτωση η χώρα μας να γευτεί τα δεινά μιας πολιτικής που την οδηγούν στο όλεθρο και την απομακρύνουν από το όραμα της ανασύστασης και της ανασυγκρότησης σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο
Την Κυριακή 5 του Ιούλη ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος είναι μια σημαντική ημέρα για την χώρα μας.
Την Κυριακή όλοι χωρίς διλήμματα είναι αναγκαίο να στηρίξουμε σθεναρά με δυναμική παρουσία την επιλογή "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" γιατί έτσι θα εκφράσουμε την υποστήριξη μας στην ανάπτυξη και την πολιτική σταθερότητα παράλληλα θα εναντιωθούμε στην προοπτική του μηδενισμού και της αφάνειας της χώρας μας.
ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: