Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ

Προχωρούμε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς για να δούμε πώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όραμα για τη δημιουργία ενός νέου σταδίου στην περιοχή της Κισάμου, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ποδοσφαιρικές ανάγκες του Κισσαμικού, αλλά και των λοιπών σωματείων του αθλητισμού. Οι διαδικασίες προχωρούν, αν και υπάρχει μια γραφειοκρατία όσον αφορά τις εγκρίσεις από την αρχαιολογία και το Δασαρχείο. Ωστόσο, πρέπει να δούμε και πού θα παίξει η ομάδα, γιατί σε δύο μήνες ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος. Είμαστε σ’ επαφές με τον όμορο δήμο Πλατανιά, με τους αθλητικούς παράγοντες των υπολοίπων νομών ώστε να δούμε πώς θα βρεθεί μια λύση για να παίξει ο Κισσαμικός στο νομό Χανίων, γιατί εδώ πρέπει να παίξει και όχι να ζητήσει έδρα σε άλλο νομό. Θα είναι τεράστιο λάθος, ο δήμος Κισάμου στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει ομάδες που είχαν ανάγκη να αγωνιστούν στο ποδόσφαιρο, οπότε θεωρούμε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση και ο Κισσαμικός θα αγωνίζεται εντός των ορίων του νομού Χανίων και πλησίον του δήμου Κισάμου  για να μπορεί να στηριχθεί από το φίλαθλο κόσμο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της κατασκευής του νέου σταδίου στην Κίσαμο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ποια ιδιότητα κάνει ο δήμος επαφές για λογαριασμό μιας ανώνυμης εταιρίας?
Επαφές μάλλον κάνει η ΠΑΕ Κισαμικός και μας πουλάτε κύριε Δήμαρχε οπαδηλικι ότι δήθεν ενδιαφέρεστε για το που θα στεγαστεί η ομάδα και "ασφαλώς" όλοι οι αθλητικοί όμιλοι της περιοχής κλπ κλπ. Δεν είδα να δείχνετε την ίδια θέρμη για το που θα στεγαστούν οι αθλητές του στοίβου δηλαδή να αναζητήσετε στάδιο με ταρταν σε κάποιο ωμορο δήμο κλπ κλπ.

Εν τω μεταξύ η περιβόητη χωροθέτηση νέου σταδίου ξεκινάει και τελειώνει στο μυαλό σας? Έχει παρουσιαστεί και εγκρίνει το Δημοτικό συμβούλιο ή η περιφέρεια, τον χώρο που υποψιαζόμαστε ότι προσπαθείτε να χωροθετήσετε? Έχετε πάρει κάποιου είδους εγγυήσεις-προφορικές ή άλλες ότι ο χώρος είναι σύνομος ?

Με τον περιφερειακό δρόμο Κισάμου που φημολογείται ότι περνάει από τον οικόπεδο που θέλετε ή σκέφτεστε να χωροθετήσετε τι θα γίνει ? Θα πρέπει να γίνει τροποποίηση της αρχικής μελέτης σχεδιασμού και να ¨φάμε" μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε νέες μελέτες? Η το έργο θα πάει στις καλένδες???!!!!

Με αυτή την πολιτικάντικη νοοτροπία "έργα" δεν θα προχωρήσουν και να μου το θυμάστε δεν θα φταίει ούτε η αρχαιολογία , είναι η πολλοστή φορά που την επικαλείστε, βλ Κλειστό Γυμναστήριο, Βιολογικός, ούτε το Δασαρχείο ούτε κάποιος άλλος παρά ΜΟΝΟΝ εσείς!!!



Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Προς πληροφόρηση η αρχαιολογία έχει δώσει το οκ για την περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Φύκια !! Για μεταξωτές κορδέλες Ντροπή του μας δουλεύει όλους !!! Ντροπή του ξανά και ξανά που για τη τοποθέτηση των ομπρελών δαπανά 28.000€ Η 10 000 000 δραχμές σχεδόν Η 1000 μεροκάματα Θα πρέπει να ντρεπόμαστε και εμείς οι δημότες για τη κατάντια αυτή ,,Οποσδηποτε πρέπει να ενημερώθη και οΒουλγαρακης και οΑρναουτακης Διαφορετικά το πρόβλημα το. Έχωμε οι. ΚΙΣΣΑΜΙΤΕΣ που ανεχόμαστε αυτές τις τακτικές Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση και φιλοξενεία

Ανώνυμος είπε...

κυριοι ανωνυμοι σας ποναει υπομονη... αλλα καλο θα ηταν να γραφετε το ονομας σας ωστε να σας αποδωσουμε επαινους για την αγαπη σαςγια τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Για τι ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ κουβέντά´´´ Αλλά γιατί τουλαχιστον ΕΣΥ δεν μας χαρίζεις τό ονοματάκι σου κακώς οι άλλοι ΕΣΥ όμως που είσαι θαρραλέος και έχεις και Υπομονή Με άπειρη εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Σε 4 μηνες θα έχουμε στάδιο, ούτε ευρώ στο παλιό στάδιο (αφού θα έφτιαχνε το καινούργιοι)αυτές ήταν οι δηλώσεις της δημοτικής αρχής. Τα αποτελέσματα, το στάδιο σε άθλια κατάσταση, το ταρτάν που κάποιοι είχαν κοπιάσει για να γίνει χάνεται και τι μας λένε ΑΝΟΗΣΊΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος λέει στούς ανώνυμους να γράφουν το όνομα τούς. Υπομονή θα πρέπει να κάνετε εσείς όταν θα σας πάρει χαμπαρι ο κόσμος και δέν θα μπορείτε να βγητε στο τσαρσί.

Ανώνυμος είπε...

.Εσυ ο τελευταίος είσαι βασιλικότερος του Βασιλέως όμως τι έγιναν με τα 350.000Ε για το ταρτάν? μήπως θα πρέπει να κοιτάξουν το παλιό Δ.Σταδιο , και να αφήσουν Τα όνειρα θερινής νυχτός Δυστυχώς εδώ ο κόσμος καίγεται..........Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι γιατι τοσο μεγαλο ενδιαφερον απο την πλευρα της δημοτικης αρχης για το γηπεδο ?Δεν ειδαμε κατι αναλογο για το που θα προπονουνται οιαθλητες του στιβου.Μαλλον το ποδοσφαιρο πουλαει...Σε αυτο τον τοπο δεν εχουμε ενα Λυκειο να φοιτουν τα παιδια μας οι αυριανοι πολιτες και επιστημονες αυτης της ερμης χωρας και καθομαστε και ασχολουμαστε με το που θα προπονειται στην τελικη μια ΠΑΕ.Ας βαλουμε προτεραιοτητες σε αυτον τον τοπο ποτε θα βαλουμε μυαλο εχουμε πιασει πατο.