Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

 Δυο περιστατικά διάσωσης τουριστών είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα Φαλάσαρνα, μιας και η θάλασσα στην δυτική μεριά του νησιού μας, ήταν ολίγον άγρια.... Ευτυχώς υπήρχαν τα καλά παιδιά, οι ναυαγοσώστες μας, που επενέβησαν έγκαιρα και κατόρθωσαν να σώσουν ένα Ολλανδό και ένα Ρώσο επισκέπτη μας. Μάλιστα στην μια περίπτωση και εδώ χρειάζεται να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά αυτά, ήταν οτι το περιστατικό συνέβει μετά το τέλος της βάρδια τους... 
-Μαύρο Μώλος-Τελωνείο-Φαλάσαρνα-Ελαφονήσι και Δραπανιά υπάρχουν για φέτος ναυαγοσώστες, γιατί οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδος, πρέπει να παρέχουν εκτός των άλλων και ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: