Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ;

11 το πρωί γράφει το ρολόι και στην μικρή πλατεία μας μπρος από το αρχαιολογικό μπουσείο είναι παρκαρισμένα 5 φορτηγά τροφοδοσίας...3 ταξί και 25 ρέμπελοι καφενόβιοι... Και καλά όλοι οι άλλοι τα φορτηγά δεν μπορούν να έλθουν στις 8 το πρωί τόση δυσκολία υπάρχει; Μου θυμίζει τον άλλο που ήθελε να κάνει την τροφοδοσία του στις 4 το μεσημέρι γράφοντας όλους τους άλλους στα παλιά του τα παπούτσια...
Μετά θέλουμε και τουρισμό...

5 σχόλια:

περαστικος είπε...

αν ειχες δουλεψει σε φορτηγο τροφοδοσιας να πρεπει να πας απο πλατανια και αγ.μαρινα μεχρι κολομπαρι και καστελι,ισως και παλιοχωρα δεν θα ελεγες τιποτα περι ωραριο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το θέμα αγαπητέ περαστικέ είναι οτι δεν φταίς εσύ...αλλά το σύστημα. Χώρος για τα φορτηγά πρέπει να υπάρχει και δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται αλλού. Πάντως αυτό το χάλι πρέπει να σταματήσει... Έτσι και αλλιώς με το καροτσάκι τα μεταφέρετε...άρα υπάρχει λύση.

Ανώνυμος είπε...

H lusi den einai to karotsaki...... gt autos pou koubalaei den einai gaidouri einai antropos pou to aksizi sebasmos k oxi polemos.... an eixes gnosi apo trofodosia den tha sxoliazes......

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μια και δεν σε καταλαβαίνω με τα ελληνικά σου....ποιος σχολίασε τον εργάτη; Για τον Δήμο Κισάμου απευθύνεται η ανάρτηση να βρει χώρο... και κύριε μου ή κυρία έχω γνώση από τροφοδοσία...αλλά και να μην είχα είναι κατάσταση αυτή; Αν σου αρέσει δικαίωμα σου εμένα όμως και μιας μεγάλης μερίδας πολιτών δεν μου αρέσει!! Γράφε ελληνικά γιατί θα τα ξεχάσεις.

Ανώνυμος είπε...

και γιατί να παρκάρει εκεί ο καθένας το αμάξι του;
γιατί να μη το πάνε παρακάτω στο πάρκινγκ που υπάρχει;
η θέσεις είναι νοικιασμένες; γιατί μόνο τα ίδια αυτοκίνητα βλέπεις εκεί σταματημένα
ας φύγουν αυτά πρώτα και η τροφοδοσία θα γίνεται μια χαρά και όταν φεύγουν τα φορτηγά θα είναι ακόμα καλύτερα...