Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ E-MAIL

Αγαπητό Blog
Επισκέφτηκα την Κίσαμο και τα γύρω μέρη της, όλα ήταν όμορφα και πλούσια οι άνθρωποι φιλόξενοι. Όμως κάτι μικρά πράγματα που εύκολα φτιάχνουν την ασχημίζουν:
Η πλατεία του υπέροχου Μουσείου σας ακόμα και η είσοδος του, ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Και στη μέση ένα περίπτερο μαμούθ που σου κρύβει όλη τη θέα  και το αεράκι της θάλασσας. 
Ένα συντριβάνι ξερό μπροστά από το Δημαρχείο.
Μπροστά από το άγαλμα του Κατράκη δυο σκουπιδοκάδοι ακυρώνουν την τιμή στο πρόσωπο, του μεγαλύτερου Κισαμίτη καλλιτέχνη.
Στη μεγάλη παραλία της Κισάμου εγκαταλειμμένες σπασμένες τουαλέτες γεμάτες σκουπίδια (γκρεμίστε τις) εστία μόλυνσης και ασχημίας. Κρίμα λίγη αισθητική δεν κοστίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για να μαθαινουμε ποσες ελλειψεις εχουμε και ποτε θα σοβαρευτουμε.Τουρισμος δεν ειναι οι περαστικοι και ειδικα αυτοι που ερχονται κονσερβα με τα λεωφορεια μπαινουν στα καραβακια και ΄΄ηλθον ,ειδον απηλθον¨ ο νοων νοειτω .Ας σοβαρευτουμε επιτελους οι εποχες αλλαξαν...