Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

Δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πολύ στην πόλη.
Όταν μια δημοτική αρχή παίρνει μια απόφαση και αυτή όχι μόνο δεν εκτελείται αλλά με κάποιο τρόπο μάλιστα αλλοιώνεται, τότε υπόλογη γι αυτό είναι η ίδια και κανείς άλλος. Δεν θα γράψω ποια απόφαση έχουν πάρει και τι αλλοίωση έχει γίνει, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι ξέρουν. 
Μάλιστα καταντάει πολύ κουραστικό αλλά και συγχρόνως είναι κοροϊδία, οι αποφάσεις να εκτελούνται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους .... αντί για να υπάρχει κάποιος δημοτικός άνθρωπος που θα επιβλέπει την ομαλή λειτουργία και την εκτέλεση κατά γράμμα της απόφασης. Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει κανείς, γιατί τότε θα πρέπει να βρεθεί κι αν δεν βρεθεί ας καταλάβουν ότι οι εκλεγμένοι μας είναι πρώτα εθελοντές και μετά όλα τ΄άλλα, οπότε ας υλοποιούν τις αποφάσεις αυτοί... εκλέχτηκαν για να μπορούν να δίνουν λύσεις. Αυτά και είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί λύση και για την πόλη και για τα μαγαζιά της αγοράς και για το Τελωνείο...δίκαιη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: