Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Σχετικά με την επιστολή και τις ανυπόστατες κατηγορίες, που δημοσίευσε στον τύπο ο δημάρχος κ. Θ. Σταθάκη προς το πρόσωπο μου.
Κύριε Δήμαρχε
Στην συγκεκριμένη διαδικασία, που εσείς με καλέσατε τηλεφωνικός, για τα συμφέροντα του δήμου, αν ενθυμίστε καλώς η τοποθέτηση μου προς τον πρόεδρο του δικαστηρίου ήταν η ακόλουθη.
Κύριε πρόεδρε 
Κατά αρχάς θέλω να σας πω για τα συναισθήματα που με διακατέχουν τώρα και είναι θλίψη και στεναχώρια. Τα πράγματα δεν έπρεπε να είχαν φτάσει ως εδώ και η λύση έπρεπε να είχε βρεθεί πολύ πριν. Στο να απαγορεύσετε στους όμορους δήμους την διαχείριση θεωρώ ότι είναι λάθος, όχι μόνο για τα οικονομικά των δήμων, αλλά και για την πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει, και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν τέτοιες ευκαιρίες για να την δυσφημήσουν. 
Κύριε πρόεδρε. 
Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια ότι η οικογένεια σας, σας έδωσε τα εχέγγυα και σεις είχατε την αξία και σπουδάσατε, η ελληνική δημοκρατία σας όρισε πρόεδρο του δικαστηρίου, οπότε ξέρετε και μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλους μας. 
(και πραγματικά ο πρόεδρος βρήκε την λύση που δυο δημάρχοι δεν μπορούσαν να βρουν, κοκκορομαχώντας ασύστολα σε ξένο κοτέτσι και με ολέθριες συνέπειες)
Αυτή ήταν η κατάθεση μου και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που διέκρινε ο δήμαρχος ότι έκανα στείρα αντιπολίτευση και δεν στήριξα με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του δήμου μας. Μάλιστα έχω να πω ότι αμέσως μετά την κατάθεση μου στο Ειρηνοδικείο με πλησίασε ο αντιπρόεδρος της Μονομετοχικής του Δήμου μας, κ. Εμμ. Φουρναράκης, και μου είπε αυτολεξεί "Μιχάλη πολύ καλά τα είπες" .
Δυσκολεύομαι λοιπόν να καταλάβω τον λόγο της επίθεσης προς το πρόσωπο μου, όταν τα πράγματα έγινα έτσι. Τελικά μήπως ψάχνεται για άλλη μια φορά να βρείτε τρόπους για να ρίξετε τις ευθύνες της δική σας αδράνεια και λογικής σε ΑΛΛΟΥΣ όπως κάνετε πάντα;
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: