Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ.....

Πάλι οι βρομιάρηδες της κάθε γειτονιάς πέταξαν φόλες στους δρόμους της πόλης
Μεγάλη προσοχή στην περιοχή του Θεοχαράκειου (υπάρχουν και παιδιά εκεί κάθε απόγευμα) αλλά και στους κάθετους δρόμους από το Πυριανό ποταμό ως και το Τελωνείο. Φτάνει πια αυτή η κατάσταση πρέπει να βρεθεί λύση... δεν είναι δυνατόν να δηλητηριάζονται τα σκυλάκια επειδή δεν γουστάρουν ένα γάβγισμα οι άχρηστοι.
Ήδη δυο σκύλοι βρέθηκαν νεκροί ....
Ας επέμβει και ο δήμος να μαζέψει τα 5 αδέσποτα που κυκλοφορούν...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

μεγαλη προσοχη και απο το γηπεδο μεχρι το ρεσαλτο..καποιος βαζει συνεχεια φολα στην συγκεκριμενη περιοχη..δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλα δεν θα ηθελε και αυτος να δει τα δικα του ζωα οπως ειδαμε εμεις τα δικα μας που δεν τον ενοχλησαν ποτε..