Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΟΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΟΓΑ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους δημότες του που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και οι οποίοι
έχουν ενταχθεί στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του Οργανισμού πως λόγω της παράτασης καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και των ρυθμισμένων οφειλών του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης έως 31 Ιουλίου 2015, δεν θα απαιτηθεί από όσους ασφαλισμένους έχουν ενταχθεί στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του Ν. 4152/2013 (πάγια και νέα αρχή) και του Ν. 4321/2015 (νέα ρύθμιση 100 δόσεων) η καταβολή της δόσης Ιουλίου 2015 εντός του τρέχοντος μηνός.
Η δόση μηνός Ιουλίου 2015 θα απαιτηθεί μαζί με την δόσης μηνός Αυγούστου 2015, μετά το 1ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: