Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗ

Ελαφονήσι 2015...Τουλάχιστον 5 μέτρα από την θάλασσα πρέπει να τοποθετούνται τα ομπρελοκαθίσματα με βάση τον νέο νόμο και οι Δήμοι Κισάμου και Σελίνου που διαχειρίζονται την περιοχή, το "τηρούν" ευλαβικά!  Αλήθεια είμαι περίεργος, εάν κάποιος ιδιώτης που έχει πάρει άδεια από τους συγκεκριμένους δήμους για ανάπτυξη ομπρεκαθισμάτων σε παραλίες της δικαιοδοσίας τους, τα τοποθετήσει όπως στο Ελαφονήσι, θα του καταλογίσουν πρόστιμο?
ΥΣ. Ε, ρε ειρηνοδίκης που σας (ξανα)χρειάζεται..
Όλα τα παραπάνω από τα χείλη του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Χανίων, ο οποίος μάλλον θα πέρασε το Σαββατοκύριακο του εκεί. Είμαι σίγουρος οτι ο πρόεδρος αγνοεί κάποιες ιδιαιτερότητες του Λαφονησιού... με λίγο βοριά η παραλία χάνετε, με νοτιά γίνεται 20 μέτρα και πολλά άλλα... Στο Ελαφονήσι των 5000 τουριστών κάθε Σαββατοκύριακο, οι δημοτικές αρχές των δυο δήμων όλα αυτά τα χρόνια ,προσπαθούν για το καλύτερο, λάθη θα γίνουν....όμως δεν μπορεί κανένας να τα βάλει με την φύση....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sa den ntrepese