Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΘΕΝΕΣ

Τώρα και ένα μήνα περίπου υπάρχουν θέματα στα αντλιοστάσια που υδρεύουν και αρδεύουν τις Καλάθενες. Παρά τις καθημερινές ενοχλήσεις προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και προς τον δήμαρχο, ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει και τα προβλήματα συνεχίζονται. Εγώ σε καθημερινή βάση μαζί με τον υπάλληλο του δήμου (κ. Σταθάκη Δημήτριο) που τον ευχαριστώ για την προσπάθεια του επισκεπτόμαστε τα αντλιοστάσια και προσπαθούμε να στείλουμε νερό στις δεξαμενές για τις ανάγκες της περιοχής. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν μπορούμε να το λύσουμε γιατί δεν είμαστε ειδικοί. Σε ερώτηση που έκανα στον Δήμαρχο κ. Σταθάκη για το θέμα αυτό πήρα μια απάντηση που με εξέπληξε. .... "Μου κάνουν σαμποτάζ".
Βέβαια αυτό είναι η γνωστή τακτική του δημάρχου που πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι και ποτέ ο ίδιος και η δημοτική του αρχή. Φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν του φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά του κάνουν και σαμποτάζ από πάνω. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι κάτοικοι της περιοχής.
Με τιμή Λεφάκης Ιωάννης
Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Καλαθενών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο άγιος φοβερα θέλει. Όλος ο δήμος σήμερα είναι στο χωριό μας.άντε να ξεδιψασουμε λιγάκι.